Σωστράτου 13 και Αμερικής           2610.426574        6958.008151           frontistirio@themeliogroup.gr             
                                         ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ       ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ       ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ       ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ       ΚEK - ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 2       ΚΔΑΠ

Τι Ζητάμε

Για να συντελέσουμε όμως ουσιαστικά στην υλοποίηση του στόχου των μαθητών μας, χρειάζεται και εκείνοι να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες που έχουν, κυρίως απέναντι στον εαυτό τους και δευτερευόντως απέναντι στους γονείς τους. Ζητάμε λοιπόν από τους μαθητές:

 • Ανελλιπή παρακολούθηση των μαθημάτων και συμμετοχή σε όλα τα διαγωνίσματα.

 • Συστηματική μελέτη χωρίς άγχος και περιττές ανασφάλειες.

 • Επιμονή στην κατανόηση των δύσκολων σημείων της διδακτέας ύλης και στην επίλυση των όποιων αποριών τους.

 • Αρμονική συνεργασία με συμμαθητές τους αλλά κυρίως με τους διδάσκοντες καθηγητές, οι οποίοι θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους αρωγοί στην επίπονη προσπάθειά τους και με κύρια «όπλα» την πολύχρονη διδακτική εμπειρία τους αλλά και την αγάπη για την νεανική ψυχή και το σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας του καθενός.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ

 • Οι μαθητές οφείλουν να είναι συνεπείς στα ωράρια του φροντιστηρίου

 • Οι απουσίες των μαθητών ελέγχονται κάθε διδακτική ώρα και καταγράφονται στο ημερήσιο απουσιολόγιο. Άμεσα ενημερώνεται τηλεφωνικά ο κηδεμόνας του μαθητή. Επίσης ο κηδεμόνας ενημερώνεται και σε περίπτωση απουσίας του μαθητή από τα διαγωνίσματα.

 • Οι μαθητές κατά την παραμονή τους είτε στους χώρους του φροντιστηρίου είτε στους κοινόχρηστους χώρους, οφείλουν να έχουν ευπρεπή συμπεριφορά, να μην προκαλούν φθορές, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να τους διατηρούν καθαρούς. Όλοι θέλουμε να κάνουμε μάθημα σε αξιοπρεπές περιβάλλον.

 • Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού κατά την διάρκεια του μαθήματος.

 • Αν για κάποιο σοβαρό λόγο πρέπει να γίνει έκτακτη αλλαγή ώρας σε κάποιο μάθημα, αυτό θα γίνει μόνο σε συνεννόηση με την γραμματεία του φροντιστηρίου.

 • Δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του διαλλείματος η είσοδος στο χώρο του φροντιστηρίου σε παιδιά τα οποία δεν είναι μαθητές του φροντιστηρίου. Είναι θέμα ασφάλειας να γνωρίζουμε ποιοι μπαίνουν στο χώρο του Φροντιστηρίου.

 • Οι αργίες του φροντιστηρίου είναι:
  28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ)
  17 ΝΟΕΜΒΡΗ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ)
  30 ΝΟΕΜΒΡΗ (ΕΟΡΤΗ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ)
  24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
  6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ)
  30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ)
  ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
  25 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ)
  Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
  1 ΜΑΪΟΥ (ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ)
  ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΘΕΜΕΛΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - © All Rights Reserved 2021

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Περισσότερα για την Πολιτική Cookies