Πάτρα, Πανεπιστημίου 369Α           2610.453189        6948.260206           frontistirio@themeliogroup.gr             
Με εκπαιδευτική
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Με επιστημονική
ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ
Με αληθινό ενδιαφέρον
για το ΜΑΘΗΤΗ
Με ποσοστό επιτυχίας σε Α.Ε.Ι. - Τ.Ε.Ι.
που ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ το 95%
Βάζουμε τα ΘΕΜΕΛΙΑ
για το ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ
previous arrow
next arrow
Slider

Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό μας τόπο!


Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια απλή και λειτουργική ιστοσελίδα η οποία να μην κουράζει τον αναγνώστη με πολλά κείμενα και παράθυρα, τα οποία θα προσπαθούν να σας ‘πείσουν’ ότι είμαστε το ‘καλύτερο φροντιστήριο’, αλλά να είναι χρήσιμη και ενημερωτική για μαθητές και γονείς.

Οι επιτυχίες των μαθητών μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις με ποσοστά επιτυχίας κάθε χρόνο μεγαλύτερα από 98% σε όλες τις σχολές Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. (Νομική, Φιλολογία, Πολυτεχνείο, Ιατρική, Μαθηματικό, Φυσικό, Οικονομικό, Στρατιωτικές – Αστυνομικές Σχολές, Παιδαγωγικό κ.τ.λ.) εξάλλου αποτελούν την πιο μεγάλη απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς μας, αλλά και την πιο «αληθινή» διαφήμιση του φροντιστηρίου μας.

Μέσω της περιήγησης σας στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το φροντιστήριο (τι παρέχουμε, τι ζητάμε, επαγγελματικός προσανατολισμός) και για την ενημέρωσή σας έναν αναλυτικό και έναν συνοπτικό οδηγό σπουδών, το Πανόραμα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., και χρήσιμες εκπαιδευτικές εφαρμογές για τον υπολογισμό των μορίων, τις βάσεις των σχολών και τα θέματα Πανελλαδικών και Ο.Ε.Φ.Ε. με τις απαντήσεις τους.

Επίσης οι μαθητές και οι γονείς μέσω της επιλογής «Ηλεκτρονική επικοινωνία» έχουν πρόσβαση με προσωπικό κωδικό στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης και στην ηλεκτρονική καρτέλα του μαθητή αντίστοιχα.

Για την ενημέρωσή σας όμως σχετικά με τις επιτυχίες, τα δίδακτρα, τα προγράμματα, τους καθηγητές και γενικά την λειτουργία του φροντιστηρίου, θεωρούμε ότι με την προσωπική μας επαφή στο χώρο του φροντιστηρίου θα έχετε πληρέστερη ενημέρωση η οποία θα σας λύσει όλες τις τυχόν απορίες σας.

Γι’ αυτό λοιπόν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να κλείσουμε ραντεβού σε μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.


Ο Δ/ντής ΣπουδώνΘΕΜΕΛΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - © All Rights Reserved 2021

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Περισσότερα για την Πολιτική Cookies

ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ 18-67 ΕΤΩΝ 
(ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου)

Περιλαμβάνουν :

  • Κατάρτιση έως 200 ώρες
  • Πιστοποίηση, η οποία θα είναι πρόσθετο προσόν για διαγωνισμούς
  • Αμοιβή έως 1000€ (5€ ανά ώρα κατάρτισης)
  • Αναβάθμιση δεξιοτήτων 80.000 ανέργων σε ειδικότητες υψηλής ζήτησης, με έμφαση σε ψηφιακές και «πράσινες» δεξιότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ