Σωστράτου 13 και Αμερικής           2610.426574        6958.008151           frontistirio@themeliogroup.gr             
                                         ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ       ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ       ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ       ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ       ΚEK - ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 2       ΚΔΑΠ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ -1-

Ανδρέας Σταυρίδης


Ιατρική Πατρών

Ευχαριστούμε το φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ, τόσο τους καθηγητές του, όσο και τον διευθυντή του προσωπικά, γιατί συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του γιού μας Ανδρέα Σταυρίδη στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή του στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι γονείς του Γιώργος- Αθανασία Σταυρίδη

Άσπα Κανελλοπούλου


Νομική Αθηνών

Η χαρά μου είναι μεγάλη για την επιτυχία μου αυτή. Δεν πίστευα ότι θα γράψω τόσο καλά και ότι θα περάσω στην Νομική Αθηνών. Είχα πρόγραμμα, ήμουν μαθήτρια που διάβαζα, έβγαινα τις βόλτες μου και δεν δυσκολεύτηκα πολύ. Σίγουρα δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα την στήριξη της οικογένειας μου, των φίλων μου αλλά κυρίως των καθηγητών μου, καθώς ήταν πάντοτε δίπλα μου και με βοηθούσαν τόσο στα μαθήματα όσο και στην ψυχολογία μου. Ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ, που ακόμα και 10 φορές να έδινα, θα ζητούσα τους ίδιους.

Μιχάλης Κελεπούρης


Ψυχολογία Παντείου

Μια αρκετά δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της με το πιο ουτοπικό -για εμένα- σενάριο. Ύστερα από δυο χρόνια ασταμάτητης προσπάθειας και εργασίας, κατόρθωσα να περάσω επιτυχώς στο τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών, σχολή που αποτελεί την πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς μου που δεν έλειψαν λεπτό από το πλευρό μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το φροντιστήριο μου ΘΕΜΕΛΙΟ και τους καθηγητές μου για την άψογη συνεργασία μας αλλά και για το γεγονός ότι δεν έπαψαν ποτέ τους να πιστεύουν σε μένα και να με παροτρύνουν να συνεχίσω αυτόν τον επίπονο αλλά κερδοφόρο αγώνα.

«Τα όνειρα όντως γίνονται πραγματικότητα αρκεί να το θες και να παλέψεις μέχρι τέλους για αυτά».

Νίκος Δημητριάδης


14ος ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-18250 μόρια-ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘ.

Η Γ’ Λυκείου ήταν μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και δυσκολίες αλλά έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο : την είσοδο μου στην σχολή των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Σημείο αναφοράς της επιτυχίας μου ασφαλώς είναι οι καθηγητές του φροντιστήριο μου - ΘΕΜΕΛΙΟ- αλλά και του σχολείου μου - 6ο ΓΕΛ- οι οποίοι με την πίστη στις ικανότητες μου και την σωστή καθοδήγηση ενίσχυσαν την προσπάθεια μου. Εκτός όμως από τους καθηγητές μου, καθοριστικής σημασίας υπήρξε και η στήριξη της οικογένειας μου αλλά και των στενών μου φίλων, οι οποίοι βοήθησαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία μου.

Χάρης Κανελλόπουλος


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ και τους καθηγητές του που με την υποστήριξή τους και τη σωστή επιστημονική τους καθοδήγηση συνέβαλαν στην επιτυχία και στην εισαγωγή μου στο τμήμα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, το οποίο αποτελούσε 1η επιλογή μου!!

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

ΘΕΜΕΛΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - © All Rights Reserved 2021

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Περισσότερα για την Πολιτική Cookies