Σωστράτου 13 και Αμερικής           2610.426574        6958.008151           frontistirio@themeliogroup.gr             
                                         ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ       ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ       ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ       ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ       ΚEK - ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 2       ΚΔΑΠ

e- ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΘΕΜΕΛΙΟ πρωτοπορεί  για ακόμα μια φορά, φέρνοντας την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση σε κάθε απομακρυσμένο σπίτι στην Ελλάδα. Οι δυσκολίες πλέον των μαθητών και των οικογενειών αντιμετωπίζονται με την εμπειρία μας  στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Τα EΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ διαδικτυακά μαθήματα, στηρίζουν  έτσι όλους τους μαθητές σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Με την πολυετή εμπειρία μας στα δια ζώσης μαθήματα όλα αυτά τα χρόνια και επειδή η τηλεκπαίδευση μπορεί να προσεγγίσει και να ανταγωνιστεί την παραδοσιακή εκπαίδευση μόνο αν το φροντιστήριο, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ασχοληθούν σωστά και επαγγελματικά, διαθέτουμε:

  • Mία από τις πληρέστερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης και σε συνδυασμό με το
  • Yψηλό επίπεδο κατάρτισης των καθηγητών μας ,

διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των διαδικτυακών μαθημάτων του Φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ μεταφέροντας την "ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ" των παιδιών σας στις οθόνες τους !

Η διαδικτυακή εκδοχή διδασκαλίας του Φροντιστηρίου μας, αφορά τους μαθητές εκείνους που επιθυμούν ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό μάθημα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είτε επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα της μετακίνησης είτε επειδή επιθυμούν να παρακολουθούν τα μαθήματα τους με τους καθηγητές του Φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ όπου επί σειρά ετών έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στην εκπαίδευση.

Τα εξ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα γίνονται με κανονικό πρόγραμμα, ανά τμήμα ή ιδιαίτερο και ανά μάθημα. Η διδασκαλία γίνεται διαδραστικά και έτσι δίνεται η δυνατότητα, οι καθηγητές και οι μαθητές να λειτουργήσουν όπως ακριβώς και στο διά ζώσης μάθημα με πίνακες, σημειώσεις και απευθείας συνομιλία με το μαθητή μέσω τηςπλατφόρμας που διαθέτει το φροντιστήριο μας (εξέταση, απορίες, παραδείγματα, απουσίες κλπ)

Τα εξ' αποστάσεως μαθήματα δεν βασίζονται στη φυσική αλλά στην ουσιαστική παρουσία του καθηγητή στο μάθημα και γίνεται με την ίδια συνέπεια, μεθοδικότητα & αποτελεσματικότητα, που το Φροντιστήριο ΘΕΜΕΛΙΟ έχει καταφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Συνεχίζουμε το έργο μας με επαγγελματισμό, οργάνωση και υπευθυνότητα και εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι!!!


ΘΕΜΕΛΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - © All Rights Reserved 2021

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Περισσότερα για την Πολιτική Cookies